Injecteren van muren west-vlaanderen

Home › Injecteren van muren West-Vlaanderen ›

Injecteren van muren

 

Heb je last van vochtige muren in uw woning, winkel of kantoor in West-Vlaanderen? Komt uw behang, verf of pleisterwerk los? Hebt u lelijke vochtvlekken, schimmel in huis, afzetting van zouten en een ongezonde, muffe geur in huis?  Dan is opstijgend vocht hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van uw probleem. De meest effectieve oplossing op lange termijn voor dergelijke vochtproblemen in huis is het injecteren van de muren met een vochtwerend product. Meesterklusser is hiervoor de juiste partner in West-Vlaanderen!

Muren laten injecteren West-Vlaanderen

Meesterklusser heeft meer dan 30 jaar ervaring in het beschermen van woningen en kelders  tegen de schadelijke werking van vocht in muren en vloeren.

Muren injecteren voor het beste resultaat:

 

injecteren van muren

  • zoutuitslag (herken je aan de witte pluisjes op de muur)
  • schimmel boven de plinten en in hoeken
  • ongedierte
  • rottend houtwerk
  • schimmel op het behang
  • natte plekken in de muur
  • muffe geur
  • loslatend pleisterwerk
  • afbladderende verf

 

Uw vochtige muren laten injecteren in West-Vlaanderen

Opstijgend vocht is een groot probleem dat meestal in oudere huizen plaatsvind. Om dit probleem op te lossen kunnen wij uw muren het best injecteren met een vochtwerend product.  Meesterklusser West-Vlaanderen heeft jaren ervaring met het professioneel uitvoeren van injecties en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen

Hoe gaat injecteren precies

Wij gaan de muren behandelen met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een injectiemachine opgevuld.

Kostprijs muren injecteren

injecteren van murenIs een muur laten injecteren duur? Wel de prijs van muren injecteren is afhandelijk van een aantal factoren. We komen het best bij u thuis langs in West-Vlaanderen om het vochtprobleem en de precieze oorzaak te bekijken en een behandeling te bepalen. Zo hebben wij meteen een idee hoeveel muren er vochtig zijn. Hoeveel muren er moeten geinjecteerd worden? Tijdens ons bezoek kunnen wij de kostprijs voor het werk  bepalen. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met een richtprijs om uw muren te injecteren.

Inspectie van de muur: de juiste diagnose stellen

Als u na de diagnose ter plaatse in West-Vlaanderen beslist de werken door ons te laten uitvoeren gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht. Na een periode waarin uw vochtige muren uitdrogen staan wij ter beschikking voor het herbepleisteren en aanbrengen van een nieuwe muurbekleding.

Contacteer ons voor het injecteren van muren in West-Vlaanderen

Grote vochtproblemen in je woning kunnen enkel opgelost worden door het stellen van de juiste diagnose en een correcte aanpak. Wij zijn thuis in ons vak! Voor een vrijblijvende prijs op maat en correcte diagnose verwijzen we u graag door naar onze contactpagina. U kan steeds een afspraak maken via mail: info@meesterklusser.be of bel: 0486/81 50 25

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten uit heel West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem

 

Meest bekeken pagina’s :

Badkamer renovatie – Kelderdichting – Metselwerk – Keukenrenovatie – Schrijnwerk – Oprit en terras laten leggen – Platte daken – Schilderwerken – Vochtbestrijding – Elektriciteitswerken – Afbraakwerken – Vloeren laten leggen – Faiance – Injecteren van muren – Kelderdichting Brugge – Kelderdichting Knokke – Keukenrenovatie Knokke-Brugge – Schilderwerken Brugge – Schilderwerken Knokke – Schrijnwerker Brugge – Schrijnwerker Knokke – Vochtproblemen Brugge-Knokke – Vochtproblemen West-Vlaanderen – Klusjesman West-Vlaanderen

 

Muren laten injecteren – Vochtdoorslag

Vochtdoorslag en optrekkend vocht zijn tegen te gaan door het injecteren van de wanden met een vloeistof die een verkiezeling veroorzaakt in de wanden. De verkiezeling wordt tot stand gebracht doordat de vloeistof een chemische reactie aangaat waarbij een kiezelzuurgel ontstaat. Deze chemische verbindingen zijn ook in cementsteen aanwezig. De kiezelzuurverbindingen sluiten poriën en capillairen in het waterdoorlatende bouwdeel af. Dit wordt in vakliteratuur en spraakgebruik “verkiezeling” genoemd. De verkiezeling zorgt voor een vochtscherm waardoor er geen vocht in de constructie kan dringen.

Ben je dus van plan om je muren te laten injecteren. Hen je plots last van water en vocht? Welk lekkageprobleem wil u laten uitvoeren? Weldra gaat u starten met het waterdicht injecteren van uw kelder en moet u op zoek naar een vochtbestrijder Of het nu gaat om een traditioneel lek probleem,  kelderlekkage, vochtige kelder of doorslaandvocht  of optrekkend vocht… er komt heel wat bij kijken. Niet enkel het vochtprobleem, de lekdetectie apparatuur, meetapparatuur en overige detectiemogelijkheden is van groot belang ook het zoeken naar de lekkage expert is een belangrijke factor om tot een geslaagd geheel te komen.

Reserveer een lekkage expert en laat uw muren vakkundig injecteren. De keuze van de vochtbestrijder is het moeilijkst want meestal heb je de specialisten in muren injecteren die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal hij werken met de nieuwste technologieën en high-tech middelen? Zullen ze de klus op professionele wijze klaren? Zullen ze naast de muren injecteren ook de  gevel impregneren? Hebben ze voldoende ervaring op het gebied van muren impregneren, ook wat betreft grondinjecties, het isoleren van ruimtes, of het injecteren van beton of steen? Allemaal vragen waar je op voorhand geen antwoord op weet. Bij ons ben je zeker dat alles op wieltjes verloopt volgens u wensen en behoeften.

Voor het injecteren  van uw muren is Meesterklusser uw ideale partner. Onze professionele aanpak en grote vakkennis zorgen voor de beste resultaten!