Lamniaat – Parketvloer laten leggen

Laminaat vloer laten leggen (West-Vlaanderen)

Je wilt nieuw laminaat laten leggen of je huidige laminaat vervangen? Planken vloer laten leggen door een ervaren laminaat en vloerenlegger? Meesterklusser is een specialist voor het leggen van parket of laminaat in West-Vlaanderen ? Alle parketvloeren kunnen door ons gemonteerd worden. Het leggen en proper afwerken van uw nieuwe laminaatvloer is een serieus werk op zich, u kunt door ons uw laminaat laten plaatsen en de volledige afwerking inclusief ondervloer en plinten, laten uitvoeren

De vakmannen van Meesterklusser zijn thuis in vloeren leggen en kunnen deze klus zeer snel voor je uitvoeren!

Parket of laminaat vloer leggen West-Vlaanderen

vloeren laten leggenAls u uw nieuwe parketvloer niet zelf wilt leggen dan kunnen wij u helpen ?

Wilt u laminaat plaatsen in je nieuwe woning of je huidige parketvloer vervangen? Kies voor een betaalbare vakman, een ervaren vloerenlegger.

Hoe gaan we te werk bij het leggen van een parketvloer?

Als u er voor kiest u parketvloer door ons te laten leggen, maken wij een contract/overeenkomst klaar. Wij zijn volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk en onze dienstverlening. Een parketvloer leggen is een koud kunstje voor Meesterklusser, vele opdrachtgevers gingen u voor.

Waarom uw vloer laten leggen door ons:

  • Persoonlijk contact
  • Warm onthaal
  • Goede afspraken
  • Vlotte samenwerking
  • Service op maat
  • Passie voor het ambacht
  • Oog voor detail
  • Maatwerk
  • Moderne technieken …
 

Parket laten leggen door ervaren vakman

Binnen een week kan uw vloer, laminaat of parket bij u gelegd zijn. U kan rekenen op correcte afspraken, een vlotte communicatie en een uitstekende uitvoering tegen een scherpe prijs. Loopt er door omstandigheden toch iets mis? Geen probleem, bij ons krijgt u 10 jaar garantie. Het enige wat u moet doen is u laminaat, parket of plankenvloer gaan kopen en wij komen alles deskundig plaatsen!

Bestaat het werk uit meer dan een laminaatvloer leggen en afwerken is dat geen probleem. Meesterklusser kan de volledige renovatie van uw woning binnen voor zijn rekening nemen

Contacteer ons

Interesse om uw parketvloer te laten leggen? Contacteer Meesterklusser, de vakman in binnenschrijnwerk!  Neem vlug contact met ons door ons contactformulier in te vullen of bel ons op het nummer 0479/61 90 48  of stuur mail ons: info@meesterklusser.be

Zoek je een vakman om uw parket te leggen  in de Provincie West-Vlaanderen?

vloer laten leggenWij werken in Knokke, Brugge, Oostkamp en Torhout? Iemand nodig om uw plankenvloer te leggen in Ieper, Mesen, Poperinge,  Vleteren of Wervik? Een plaatser gezocht voor laminaat in Zonnebeke, Avelgem, Harelbeke, Kortrijk, Menen, Gistel, Oostende of Diksmuide? Of plaatser van plankenvloer gezocht  in Nieuwpoort, Veurne, Hooglede, Izegem, Roeselare, Lichtervelde, Meulebeke, Oostrozebeke, Ruiselede of Tielt? Bel ons!

Meest bekeken pagina’s :

Badkamer renovatie – Kelderdichting – Metselwerk – Keukenrenovatie – Schrijnwerk – Oprit en terras laten leggen – Platte daken – Schilderwerken – Vochtbestrijding – Elektriciteitswerken – Afbraakwerken – Vloeren laten leggen – Faiance – Injecteren van muren – Kelderdichting Brugge – Kelderdichting Knokke – Keukenrenovatie Knokke-Brugge – Schilderwerken Brugge – Schilderwerken Knokke – Schrijnwerker Brugge – Schrijnwerker Knokke – Vochtproblemen Brugge-Knokke – Vochtproblemen West-Vlaanderen – Klusjesman West-Vlaanderen

Laminaat of parketvloer laten leggen

Laminaat laten leggen? Op zoek naar klusjesman voor het leggen van uw parketvloer? Welke plankenvloer wil  u laten leggen? Er zijn verschillende soorten laminaat. Laminaat van 7 mm ideaal voor slaapkamers en hobbykamers en laminaat van 8 mm is geschikt voor het hele huis. Binnenkort gaat u plankenvloer laten leggen, niet alleen de kleur en stijl, de plinten, ondervloer, het gereedschap zoals decoupeerzaag, afkortzaag, plintenschaar … is een belangrijke factor om tot een geslaagde parketvloer te komen  ook het inhuren van de gepaste klusjesman is belangrijk! Meestal is de keuze van de laminaatlegger het moeilijkst, meestal heb je laminaatleggers die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien of ken je ze niet. Zal de laminaat plaatser het geschikte materiaal bij hebben, zal hij werken aan het vooropgestelde budget, zal hij op tijd klaar zijn, brengt hij prijs kwaliteit, zal hij garantie bieden op zijn werk … Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de laminaat plaatser niet kent. De belangrijkste taak van een professionele legger is zorgen voor een stevige vloer met warme uitstraling,  een ondervloer leggen en omdat laminaat gaat uitzetten en krimpen moet hij wat ruimte overhouden tussen het laminaat en de muur en hij moet de vloer in de lengte leggen om de kamer er langer uit te laten zien en in de breedte om de kamer breder te laten lijken. Als ervaren plaatser weet je dat allemaal.

Ons bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in het leggen van parket,laminaat en andere vloeren. Contacteer een professionele laminaat legger en nieuwe vloer ligt binnen enkele dagen in in uw woning.