Metselwerk

 

Metselwerk(en) West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist in metselwerken in West-Vlaanderen? Dan kunnen wij u perfect van dienst zijn. Meesterklusser is een allround bouwbedrijf met veel ervaring in metselwerk, wij komen uit Brugge en metselen over volledig west-Vlaanderen. Op onze website laten wij u ook kennis maken met onze diensten naast metselen.

Professionals in West-Vlaanderen voor het beste metselwerk

Heel wat mensen denken dat ze zelf een woning kunnen metselen. Wij raden u echter aan metselwerk te laten doen door ervaren vakmannen. Meesterklusser beschikt over geregistreerde aannemers met meer dan 30 jaar ervaring in bouwen, renoveren en verbouwen. Met vakmanschap en inzicht pakken wij het mestelwerk aan en leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met uw wensen en budget.  Een efficiënte werkwijze is tenslotte gewenst in de bouw.

Metselbedrijf voor particulieren en bedrijven

Meesterklusser in West-Vlaanderen werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Wij hebben ervaring met verschillende bouwprojecten en bijbehorend metselwerk. Van traditionele muurtjes tot volledige huizen metselen in Brugge, Oostkamp of Ruddervoorde, een tuinmuur of aanbouw laten optrekken in Sint-Michiels, Sint Andries of Loppem, een garage of schuur laten bouwen in Zedelgem, Heist, Westkappele of Assebroek dan izt je hier goed. Voor alle metselwerken is Meesterklusser uw specialist, alle beton- en metselkarweien en gevelrenovatie kunnen we de baas.

Meesterklusser West-Vlaanderen daar kan je een huis op bouwen

Meesterklusser is in de loop der jaren uitgegroeid tot de referentie op het gebied van metselen. Metselen is bij ons een ruim begrip, renoveren van gevelwerk uitslijpen stenen en hervoegen U kunt ons inschakelen voor de totale uitbesteding van alle metselwerk klein of groot. Als totale uitbesteding of gedeeltelijk.

Hoogwaardig metselwerk in West-Vlaanderen

Bij Meesterklusser  staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Door alleen te werken met de beste vakmensen, de nieuwste technieken en het beste materiaal kunnen we u kwaliteit en service bieden. Met deze formule hebben  meer dan 500 huizen gerenoveerd.

U kan Meesterklusser  inhuren voor nieuwbouw of uitbouw, maar wij kunnen ook metselwerk renoveren. Dit kan in de loop der jaren namelijk beschadigen en wij doen er alles aan om dit te herstellen.  Als geregistreerde aannemer kent hij de kneepjes van het vak voor het metselen van uw gevel, beerput of brievenbus. Metselen is voor ons meer dan alleen stenen leggen. Wij bieden u een totaaloplossing voor al uw metselwerk. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.

Heel West – Vlaanderen als werkgebied

Het werkgebied van Meesterklusser  is voornamelijk gelegen in West – Vlaanderen. Zoek je  steengoed kwaliteits metselwerk contacteer ons dan voor meer info. Wij bieden onze klanten geen half werk, maar non-stop klassewerk of het nu om buitenmuren, binnenmuren of andere metsel- en betonwerken gaat.

Meer informatie of een vrijblijvend bestek

Zoekt u een metselaar? Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak door het contactformulier hier op de website in te vullen of bel ons op het nummer 0486/81 50 25

Bent u onze volgende tevreden klant in West-Vlaanderen?

Meest bekeken pagina’s :

Badkamer renovatie – Kelderdichting – Metselwerk – Keukenrenovatie – Schrijnwerk – Oprit en terras laten leggen – Platte daken – Schilderwerken – Vochtbestrijding – Elektriciteitswerken – Afbraakwerken – Vloeren laten leggen – Faiance – Injecteren van muren – Kelderdichting Brugge – Kelderdichting Knokke – Keukenrenovatie Knokke-Brugge – Schilderwerken Brugge – Schilderwerken Knokke – Schrijnwerker Brugge – Schrijnwerker Knokke – Vochtproblemen Brugge-Knokke – Vochtproblemen West-Vlaanderen – Klusjesman West-Vlaanderen

 

Metselen

Metselen is een techniek waarbij stenen of blokken met mortel of lijm op en tegen elkaar worden gelegd. De stenen worden in een bepaald verband aangebracht. De techniek van het metselen werd al in het Romeinse Rijk toegepast. De ogenschijnlijk simpele techniek van het metselen is meer dan het stapelen van stenen. De hoofdzaak is dat de stenen zodanig in de metselspecie worden gewreven dat alle ruimten tussen de stenen volledig volraken, met andere woorden dat er zogenoemd vol en zat wordt gewerkt. hiervoor is oefening nodig. De mortel waarmee gemetseld wordt, bestaat uit zand, cement en water.  Om een muur loodrecht op te metselen maakt de metselaar gebruik van metselprofielen. Dit zijn houten of metalen stijlen die op de hoeken of aan het einde van de muur worden geplaatst door hemzelf óf een timmerman. Hierop tekent hij de “laagverdeling” af met behulp van de “lagenlat”. Een “laag” bestaat uit de dikte van de steen samen met de dikte van de voeg. Daarna telt hij vanuit het meterpeil naar onderen toe om waterpas te beginnen. Hij trekt vervolgens de “draad” van het ene naar het andere profiel te beginnen bij de onderste laag.  Metselen maakt deel uit van de ruwbouw.

Metselwerken

Ben je dus van plan om iets te laten metselen. Welke metselwerk wil u laten uitvoeren? Weldra gaat u starten met een groot of klein bouwprojecten en moet u op zoek naar een aannemer. Of het nu gaat om een traditioneel metselwerk, siermetselwerk, metsel van ruwbouw … er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de materialen en het opmaken van de plannen  is van groot belang ook het zoeken naar het gepaste metselbedrijf  is een belangrijke factor om tot een geslaagd geheel te komen

Reserveer een vakkundige metselaar en maak van uw bouwproject een groot succes. De keuze van de metselaar is het moeilijkst want meestal heb je de metselaars die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal het metselbedrijf vakbekwame medewerkers bevatten die actief zijn in de woning- en utiliteitsbouw? Zal u er terecht kunnen voor restauratie of renovatie van bestaand metselwerk, zal hij garantie bieden op de werkzaamheden, zullen ze op tijd starten en zullen de werken op tijd gedaan zijn? Allemaal vragen waar je op voorhand geen antwoord op weet. Bij ons ben je zeker dat alles op wieltjes verloopt volgens u wensen en behoeften.

Voor alle uit te voeren metselwerk is Meesterklusser uw ideale partner.

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten uit de volledige Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem