Muren injecteren – Injecteren van muren

Muren injecteren – Injecteren van muren

U bent in Home > Diensten >  Injecteren van muren

Voor het bestrijden van vocht is het injecteren van de muren zeer belangrijk! Tegen vocht heeft injecteren al jarenlang zijn doel bewezen. Zelf je muren injecteren is niet gemakkelijk, want iemand zonder ervaring weet niet hoe hij aan het injecteren van de muur moet beginnen, welke voorbereidingen er getroffen moeten worden… Injecteren van muren is een proces dat vakkundig moet behandeld worden, daarvoor schakelt u het best een vakman zoals Meesterklusser in!

Hoe gaan we uw muren injecteren?

Muren laten injecteren

Kapotte muren moeten we eerst herstellen. Als dat niet gebeurd kan het vocht zich alsnog een weg banen in uw muur, met alle gevolgen van dien.  Het herstellen van de muur gebeurt als deze kapot of gescheurd is of wanneer er barsten in de voegen zitten. Gebarsten voegen moeten volledig worden weggehakt en direct vervangen worden door een nieuwe, maar wel stevige voeglaag. Pas na het treffen van de nodige voorbereidingen, kan de muur worden geïnjecteerd.

Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een injectiemachine opgevuld. Soms moet ook de buitenmuren aangepakt worden. dan gaan we over tot het impregneren van de muren. Dit doen we alleen als er vocht in de buitenmuren bestreden moet worden. De voorbereiding van het impregneren zijn exact hetzelfde als die van het injecteren.

Injecteren van muren

Heb je last van vochtige muren? En bent u op zoek naar een ervaren aannemer in kelderdichting? Informeer dan hier naar de mogelijkheden om u kelder terug vochtvrij te maken. Gelijk welk vochtprobleem u heeft bij Meesterklusser zit je goed. Komt uw behang, verf of pleisterwerk los? Hebt u lelijke vochtvlekken, schimmel in huis, afzetting van zouten en een ongezonde, muffe geur in huis?  Dan is opstijgend vocht hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van uw probleem. De meest effectieve oplossing op lange termijn voor dergelijke vochtproblemen in huis is het injecteren van de muren met een vochtwerend product.  Of het nu gaat om opstijgend of optrekkend vocht, bij muren injecteren komt heel wat bij kijken.

Injecteren murenMeestal is het moeilijk om een keuze te maken welke firma u gaat contacteren en de muren te laten injecteren en dit omdat je de aannemers die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien of  je kent ze helemaal niet. Zal de firma de vochtproblemen in je woning kunnen oplossen? Zullen ze de juiste diagnose stellen? Bieden ze een correcte aanpak? Zullen ze zich houden aan het vooropgestelde budget?  Zullen de werken op tijd klaar zijn? Zijn de materialen die hij gebruikt om de muren te injecteren van goede kwaliteit?  Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het firma niet kent. De belangrijkste taak van een vakman in muren injecteren is: lage drukinjecties toepassen tegen optrekkend vocht, maken van ventilatie voorzieningen, de buitengevel vochtwerend maken en de kelder vochtvrij maken. Kies voor een zeer ervaren team en contacteer Meesterklusser, want het injecteren tegen optrekkend vocht en of doorslaand vocht behoort tot onze specialiteit. Wij geven 10 jaren garantie op onze werken!

 

Neem contact met ons op.

Op onze Website kunt u uitgebreide informatie vinden over injecteren van muren en de oplossingen die wij u kunnen bieden. Heeft u nog vragen contacteer ons vrijblijvend  door het contactformulier in te vullen, stuur ons een E-mail: info@meesterklusser.be. Of het kan nog sneller, bel ons op het nummer 0486/81 50 25

Meest bekeken pagina’s :

Badkamer renovatie – Kelderdichting – Metselwerk – Keukenrenovatie – Schrijnwerk – Oprit en terras laten leggen – Platte daken – Schilderwerken – Vochtbestrijding – Elektriciteitswerken – Afbraakwerken – Vloeren laten leggen – Faiance – Injecteren van muren – Kelderdichting Brugge – Kelderdichting Knokke – Keukenrenovatie Knokke-Brugge – Schilderwerken Brugge – Schilderwerken Knokke – Schrijnwerker Brugge – Schrijnwerker Knokke – Vochtproblemen Brugge-Knokke – Vochtproblemen West-Vlaanderen – Klusjesman West-Vlaanderen

 

Tips in verband met muren injecteren

Premies

Bent u eigenaar-bewoner of verhuurt u de te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtbestrijding van de Vlaamse overheid.

Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.
U kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie.

Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht.

Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.

Muren laten injecteren

Wilt u dus uw muren laten injecteren? Is er plots opstijgend vocht dat door de binnenmuren omhoog stijgt? Enkele tips om uw muren terug vochtvrij te krijgen. Welke vochtproblemen moeten er behandeld worden? Als je plots vocht ontdekt in je muren en het het vocht omhoog komt is dat meestal als gevolg van de capillaire werking en moet er onderzocht worden wat de vochtbron is. Of het nu gaat om optrekkend vocht, kelderafdichting, muren impregneren, muren injecteren verbouwingen en aanpassingen van interieurs, ontwerp en aanleg van keukens en badkamers, leggen van vloeren, plaatsen van ramen en deuren …? De vochtproblemen meteen oplossen is zeer belangrijk, maar er komt veel bij kijken. Niet enkel de vochtwerende methode, de procedure, de injecteringsvloeistof of het materiaal dat gebruikt wordt om de muren te laten injecteren is een belangrijke factor om tot een geslaagde vochtvrije kelder te komen,ook het kiezen van de vochtbestrijder!  Meestal is de keuze van de vochtbestrijder het moeilijkst, meestal heb je de vochtbestrijders  die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien of ken je ze helemaal niet. Je stelt je al gauw de vraag , zal de vochtwerende firma de juiste werken uitvoeren die je hebt gevraagd ? Zal het injecteren van de muren aan het afgesproken tarief gedaan worden, zal de aannemer zijn beloftes nakomen? Krijg je garantie op de werken? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de  injecteerder niet kent. De belangrijkste taak van een professionele vochtbestrijder is dat hij de oorzaak van het vocht kan achterhalen, een vochtwerende barrière tegen optrekkende vocht kan plaatsen, en de  exacte methode van het injecteren kan bepalen want dat verschilt van situatie tot situatie.

Als  professionele vakman kunnen we dit allemaal, we hebben jarenlange ervaring in kelderdichting, muren injecteren en vochtproblemen oplossen en we maken tevens gebruik van de beste materialen om uw woning in een mum van tijd terug vochtvrij te krijgen!