Vochtbestrijding kelder

Vochtbestrijding kelder

U bent in Home > Diensten >  Vochtbestrijding kelder

Vochtbestrijding, kelders waterdicht maken en muren injecteren dat  zijn enkele van de activiteiten van vochtspecialist Meesterklusser. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé specialist in het bestrijden van vochtproblemen.

Professionele vochtbestrijding

Vochtige kelders zijn een zeer vaak voorkomend probleem dat zeker niet onopgemerkt mag blijven! Een vochtige kelder kan grote schade aanbrengen aan uw woning. Hebt u last van een vochtige kelder? Dan moet u onmiddellijk iemand inhuren om de bestrijding van het vocht op zich te nemen. Wij staan voor vochtbestrijding in de ruimste zin van het woord.

Professionele vochtbestrijding

Vochtbestrijding in de ruimste zin van het woord. Dat is wat wij doen. En al ruim 50 jaar lang. Wij werken voor de overheid en voor grote bedrijven (zie ook een overzicht van onze klanten in de linkerkolom). Maar ook voor kleine bedrijven en particulieren staan onze vakmensen graag klaar!

Doeltreffende vochtbestrijding in de kelder

 

Vochtbestrijding kelder

Meesterklusser staat voor vochtbestrijding in de ruimste zin van het woord.  Wij werken voor particulieren en bedrijven over heel West-Vlaanderen.  Wij starten steeds met een bezoek bij u ter plaatse om de precieze oorzaak van het vochtprobleem in de kelder te achterhalen. Na diagnose gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht. Dat is de meest effectieve manier van vochtbestrijding.

 

Heeft u een vochtprobleem dat bestreden moet worden?

Op onze Website kunt u uitgebreide informatie vinden over vochtproblemen en de oplossingen die wij u kunnen bieden. Heeft u nog vragen contacteer ons vrijblijvend  door het contactformulier in te vullen, stuur ons een E-mail: info@meesterklusser.be. Of het kan nog sneller, bel ons op het nummer 0486/81 50 25

Meest bekeken pagina’s :

Badkamer renovatie – Kelderdichting – Metselwerk – Keukenrenovatie – Schrijnwerk – Oprit en terras laten leggen – Platte daken – Schilderwerken – Vochtbestrijding – Elektriciteitswerken – Afbraakwerken – Vloeren laten leggen – Faiance – Injecteren van muren – Kelderdichting Brugge – Kelderdichting Knokke – Keukenrenovatie Knokke-Brugge – Schilderwerken Brugge – Schilderwerken Knokke – Schrijnwerker Brugge – Schrijnwerker Knokke – Vochtproblemen Brugge-Knokke – Vochtproblemen West-Vlaanderen – Klusjesman West-Vlaanderen

 

Premies voor vochtbestrijding

Vochtbestrijding kelderBent u eigenaar-bewoner of verhuurt u de te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtbestrijding van de Vlaamse overheid.

Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.
U kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie.

Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht.

Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.

Vochtbestrijding kelder

Heeft u een vochtprobleem dat bestreden moet worden? En bent u op zoek naar een ervaren aannemer in vochtbestrijding? Informeer dan hier naar de mogelijkheden om u kelder terug vochtvrij te maken. Gelijk welk vochtprobleem u heeft bij Meesterklusser zit je goed. Merk je opstijgend of optrekkend vocht op aan de wanden of muren, dan zit u met een groot probleem. laat dit meteen behandelen!  Of het nu gaat om opstijgend of optrekkend vocht, een kelders waterdicht make,  betonreparatie, muren injecteren, …  er komt heel wat bij kijken.  In de meeste gevallen kunnen we het optrekkend vocht behandelen volgens het boorgatensysteem. Dat is de meest effectieve manier van vochtbestrijding. En ook de meest duurzame.  Zodat u weer vele jaren vooruit kunt.

Meestal is het moeilijk om een keuze te maken welke vochtbestrijder u gaat contacteren en dit omdat je de aannemers die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien of  jen kent ze helemaal niet. Zal het vochtwering bedrijf de vochtproblemen kunnen oplossen? Zal hij zich houden aan het vooropgestelde budget?  Zullen de werken op tijd klaar zijn? Zijn de materialen die hij gebruikt voor het vochtprobleem op te lossen van goede kwaliteit?  Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het vochtwering bedrijf niet kent. De belangrijkste taak van een professionele vochtbestrijder is het oplossen van vochtproblemen die veroorzaakt worden door lekkages, optrekkend en doorslaand vocht.  kies voor een zeer ervaren team en contacteer Meesterklusser!

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten uit heel West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem