Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Bij Meesterklusser vochtbestrijding bent u aan het juiste adres!

Met ruim 32 jaar ervaring en een hecht team van professionele vochtbestrijders in dienst zijn wij uitgegroeid tot een ideale partner voor elke vochtbestrijding!
Hebt u vochtige muren in uw woning, winkel of kantoor in West-Vlaanderen? Komt uw behang, verf of pleisterwerk los? Hebt u lelijke vochtvlekken, schimmel in huis, afzetting van zouten en een ongezonde, muffe geur in huis? Dan is opstijgend vocht hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van uw probleem. De meest effectieve oplossing op lange termijn voor dergelijke vochtproblemen in huis is het injecteren van de muren met een vochtwerend product. Vochtproblemen behandelen in West-Vlaanderen is onze specialiteit.

Meesterklusser  heeft jaren ervaring in vochtbestrijding te West-Vlaanderen. Wij behandelen uw muren door  het professioneel uitvoeren van injecties en we gebruiken een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

Impregneren met vochtwerende producten: Hoe gaan we te werk?

Wij starten steeds met een bezoek bij u ter plaatse om de precieze oorzaak van het vochtprobleem en vochtbestrijding te bepalen. Na diagnose gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht.

Zelf vocht bestrijden is niet simpel

Na een periode waarin uw vochtige muren uitdrogen staan wij ter beschikking voor het herbepleisteren en aanbrengen van een nieuwe muurbekleding.  Vochtbestrijding is de oplossing om vieze donkere plekken op te muren te verwijderen en definitief op te lossen. Dat is een klusje die je zelf moeilijk kan uitvoeren, daarom is het aan te raden om in vakman in vochtbestrijding in te schakelen!

Vocht laten bestrijden in West-Vlaanderen

Natte plekken op plafond en muren is best ongezond en deze vochtplekken op de muren wijzig op een ongezond leefklimaat. In de winter zie je het vaak ontstaan als ramen en deuren goed dicht worden gehouden tegen de kou.
Lees de oorzaken en oplossingen hieronder of bekijk de vochtbestrijding prijs

Premies voor vochtbestrijding

Bent u eigenaar-bewoner of verhuurt u de te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtbestrijding van de Vlaamse overheid. Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.

U kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie. Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht. Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.

Vochtproblemen in huis? Vochtige muren? Voor vochtbestrijding via injectie kan u terecht bij Meesterklusser West-Vlaanderen. Reeds meer dan 30 jaar ervaring!

Contacteer ons voor 100% vochtbestrijding

Wenst u meer info over vochtbestrijding West-Vlaanderen? Vraag dan ons contactformulier of via mail geheel vrijblijvend een offerte aan. Het kan nog sneller, bel ons op het nummer 0486/81 50 25

Onze klanten komen van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem

 

Meest bekeken pagina’s :

Badkamer renovatie – Kelderdichting – Metselwerk – Keukenrenovatie – Schrijnwerk – Oprit en terras laten leggen – Platte daken – Schilderwerken – Vochtbestrijding – Elektriciteitswerken – Afbraakwerken – Vloeren laten leggen – Faiance – Injecteren van muren – Kelderdichting Brugge – Kelderdichting Knokke – Keukenrenovatie Knokke-Brugge – Schilderwerken Brugge – Schilderwerken Knokke – Schrijnwerker Brugge – Schrijnwerker Knokke – Vochtproblemen Brugge-Knokke – Vochtproblemen West-Vlaanderen – Klusjesman West-Vlaanderen

Vochtprobleem

Hoe kan u de meest voorkomende vochtproblemen e vochtproblemen herkennen:

Vochtplekken en/of vlekken

Doordat er langdurig teveel vocht in uw huis is, kan er achter de bank of kast die tegen de muur aan staat vochtplekken ontstaan, zelfs achter uw gordijnen. Dit vochtprobleem is veelvoorkomend probleem en oogt onschuldig, maar dit vochtprobleem kan uw gezondheid wel degelijk aantasten. Door middel van veel ventileren kan dit vochtprobleem al minder worden.

Beslagen ramen
Beslagen ramen kunnen voorkomen terwijl u aan het koken bent, maar meestal verdwijnt dit vochtprobleem ook snel weer. Er kan ook een permanente hoge luchtvochtigheid zijn, deze verdwijnt niet en komt dan ook meestal in de winter voor doordat het lekker warm is in huis slaat condens op koude vlakken.

Loslatend behang

Loslatend behang kan ook door een vochtprobleem veroorzaakt worden doordat er een te hoge vochtigheid in uw huis aanwezig is of doordat de muren vochtig zijn.

Ongedierte

Een vochtig huis is de ideale plek voor ongedierte zoals bv pissebedden en zilvervisjes. U kunt ze vinden op vochtige plekken, achter plinten, onder vloerbedekking en onderin aanrechtkastjes.Ook door deze vieze beestjes kunt u zien dat u ergens in huis een vochtprobleem of meerdere vochtproblemen heeft.

Schimmels

Schimmels kunnen overal in een nat en vochtig huis voorkomen bijvoorbeeld schimmels op schoenen, schimmels op een kastje tegen de vochtige of natte muur, schimmel achter uw gordijnen of schimmel op uw meubels. Schimmel is ongezond en vies om te zien. Er ontstaat hierdoor ook vaak een muffe lucht in huis. Dit is een vochtprobleem dat u misschien niet direct als een oorzaak van een vochtprobleem zou herkenen.

Zoutuitslag

Een ander vochtprobleem is zoutuitslag. Zoutuitslag lijkt vaak op schimmel, maar dit komt doordat het water van bijvoorbeeld optrekkend vocht niet alleen water bevat maar ook zouten bv nitraten, sulfaten en chloriden.

Loslatend/aangetast stucwerk

Als er veel vocht in uw huis aanwezig is of als er teveel vocht in uw muren zit kan dat op den duur uw stucwerk aantasten en er zelfs afvallen. Dit zijn de typische schade die deze vochtproblemen kunnnen veroorzaken.

Water in kelder

In oude kelders (veelal gemetselde kelder) kunnen op den duur zwakke plekken ontstaan door de constante hoge waterdruk die de voegen en/of stenen aantast en er water door kan sijpellen. Of door scheuren die vaak worden veroorzaakt door het toegenomen (zwaar) verkeer die door de straat rijdt. Ook in een nieuwe kelder kan water in komen te staan door een slechte of te dunne vloer of door de kimnaad (aansluiting wand-vloer) of door grindnesten in de wand.