Vochtproblemen Knokke – Brugge

Home › Vochtproblemen in Knokke-Brugge ›

Vochtproblemen in Knokke of Brugge?

Wij verhelpen vochtproblemen aan een scherpe prijs!

Heeft u last van vochtproblemen in huis of kelder? Neem dan zo snel mogelijk contact op met vochtbestrijder Meesterklusser uit Knokke/Brugge. Vochtproblemen kunnen namelijk grote gevolgen hebben voor de waarde van uw huis. Vraag gratis een afspraak, het gespecialiseerde vochtbestrijdingsbedrijf uit Knokke en Brugge komt graag bij u ter plaatse om het probleem te bekijken.

Nadat uw muren of kelder zijn behandeld door ons ervaren team uit Knokke/Brugge  zullen de vochtproblemen niet meer terugkeren.

Vocht in de muren of kelder bestrijden

Bij de meeste woning beginnen vochtproblemen in kelder. Als het om optrekkend vocht gaat kunnen de vochtproblemen zich echter al snel voordoen in de muren en vloeren in andere delen van het huis. Het vochtbestrijding bedrijf uit Knokke/Brugge kan al uw vochtproblemen in uw muren of kelder verhelpen. Het injecteren van de muren en vloeren in uw woning kan er voor zorgen dat optrekkend vocht geen kans meer krijgt. Als de vochtproblemen in de kelder zodanig groot zijn dat er veel water in de kelder is dan is kelderdichting ook een uitstekende optie. Zorg dat u niet te veel betaalt en vraag Meesterklusser Knokke:Brugge om een vochtwering offerte te maken. U zal snel merken dat ons bedrijf een zeer scherpe prijs zal hanteren voor het behandelen van vochtproblemen.

Betaal niet te veel voor vochtbehandeling in Knokke/Brugge

In de omgeving van Knokke, Damme, Brugge, Oostkamp zijn er heel wat bedrijven die ervaren zijn in het behandelen van vochtproblemen. Opgepast want de prijzen voor vochtbestrijding liggen echter zelden rond hetzelfde niveau. Het is daarom ook aan te raden om meerdere offertes te vergelijken voor de behandeling van de vochtproblemen in uw woning. Meesterklusser is de meest ervaren vakman in de regio om het optrekkend vocht in uw muren en kelder te laten verwijderen.

Hoe gaan we het vocht in Knokke bestrijden?

Wij starten steeds met een bezoek bij u ter plaatse om de precieze oorzaak en behandeling te bepalen. Na diagnose gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht. Zorg vooral voor veel ventilatie in je huis te Knokke. Vooral in de keuken en in de badkamer is het verstandig om te zorgen voor genoeg ventilatie.Na een periode waarin uw vochtige muren uitdrogen staan wij ter beschikking voor het herbepleisteren en aanbrengen van een nieuwe muurbekleding.

Wat zijn de voornaamste oorzaken van vocht?

De meeste vochtproblemen worden veroorzaakt door onvoldoende ventilatie en heel wat bouwkundige problemen zoals onder andere optrekkend vocht. Optrekkend vocht komt meestal via funderingen en kruipruimten de woning binnen. Het vocht trekt via de wanden omhoog. De vochtplekken zijn vooral zichtbaar boven de plint. Houten constructies onder de vloer kunnen worden aangetast door schimmels. Optrekkend vocht wordt veroorzaakt door een combinatie van een hoge waterstand en de zuigende werking van het opgaande verticale metselwerk.

Hoe herken je een vochtprobleem?

  • Er hangt een muffe geur
  • De was zal bijvoorbeeld minder snel drogen
  • Je zal loslatend behang terugvinden
  • Er zijn vocht- en schimmelplekken
  • Meestal zijn er algen op muur
  • Je zal condens op ramen terug vinden
  • Hoger energieverbruik

 

Offerte aanvragen in Knokke/Brugge/Oostkamp

Voor al uw vochtproblemen in Knokke maken we graag vrijblijvend een offerte, wij komen graag bij u in de omgeving van Knokke, Damme of Brugge  op bezoek om de vochtproblemen in huis te bekijken.  Neem contact op met ons door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op het nummer 0486/81 50 25.

Heb je vochtproblemen in uw woning te Knokke, Brugge, Oostkamp en Torhout? Zoek je een vakman die het vochtprobleem kan oplossen in Ieper, Mesen, Poperinge,  Vleteren of Wervik? Iemand om het vochtprobleem op te lossen in je kelder te Zonnebeke, Avelgem, Harelbeke, Kortrijk, Menen, Gistel, Oostende of Diksmuide? Of heb je een firma voor vochtbestrijding nodig voor in Nieuwpoort, Veurne, Hooglede, Izegem, Roeselare, Lichtervelde, Meulebeke, Oostrozebeke, Ruiselede of Tielt? Bel ons en aarzel niet om ons te contacteren bij specifieke vragen m.b.t. vochtproblemen of vochtbestrijding