Vijver waterdicht maken
Vijver waterdicht maken? Dit is een werk naar de hand van Meesterklusser. Wij hebben jarenlange ervaring in het dichten van vijvers, kelders, terrassen …
Wij maken uw vijver waterdicht
Zit je met een lekkende vijver dan kunt u ons inschakelen om uw lek simpel en goedkoop te dichten. Iedereen met een vijver maakt het wel eens mee. Waterverlies wijst meestal op een lek, veel mensen denken het een lek onschuldig is maar niets is minder waar! Waterverlies kan catastrofale gevolgen hebben voor de tuin hebben want het water kan zorgen voor plaatselijke overstroming. Vandaar is je vijver waterdicht maken echt nodig.
Een waterdichte vijver Veilige voor uw vissen
Ook uw vissen vinden een lekke vijver niet fijn. Het lek dichten met chemische materialen is niet goed voor het milieu en je vissen, doe dit zeker niet!
Hoe merk je dat uw vijver lekt?
Zakt het vijverwater tot op een bepaald niveau dan heb je een lek en zit je waarschijnlijk ergens met een scheur. Ons team zal het lek opsporen en u de meest efficiente oplossing aanbieden.
Contacteer ons
Een vijver waterdicht maken is één van onze specialiteiten van Meesterklusser. Voor meer informatie of een aanvraag kunt u onderstaand formulier invullen. Bel ons op : 0479/95 88 00. of mail : info@meesterklusser.be
Bekijk ook even deze pagina’s:
Kelderdichting – Vochtproblemen oplossen – Injecteren van muren – Vochtbestrijding kelder – Vochtproblemen West-Vlaanderen – Kelderdichting Brugge – Vochtbestrijding
Advies en Tips
Wanneer is het geschikte moment om de vijver proper te maken
Het gewone vijveronderhoud kan plaatsvinden in de maand april of augustus.
In de lente beperkt dit zich tot het weghalen van rottende bladeren en het afknippen en verwijderen van stengels van verdorde vijverplanten van het vorige jaar. De oeverplanten mogen nu tot onder water worden afgeknipt. We letten erop het prille lentegroen niet te beschadigen.
Vijveronderhoud: tips & tricks
Je vijver onderhouden begint tijdens het voorjaar. Als je het vijveronderhoud op de juiste manier aanpakt, zit je goed voor de rest van het jaar. Er zijn vier belangrijke aandachtspunten:
Pomp en filter aanzetten
Om het water in je vijver te zuiveren, moet je de filter en de waterpomp weer aanzetten. Meet eerst de temperatuur van het water. Vanaf 8° C kun je alles in werking zetten. Laat de filter en de pomp 24 uur op 24 draaien. Dankzij het filter- en pompsysteem ontstaat er een goede watercirculatie, wat een gezonde vijver garandeert